12 Shoes for 12 Lovers.

Det her er interessant – og lidt sjovt.

Kunstner og designer Sebastian Errazuriz er i fuld gang med at færdiggøre et projekt, der i al sin enkelthed (og kompleksitet) går ud på at skabe 12 par sko, der er inspireret af 12 af hans tidligere kærester… og hvilke sko (og ex-kærester!), ha.

Hans udstilling er et forsøg på at gennemtænke tidligere forholds fejl og fortrin. Skulpturerne, for det er jo faktisk, hvad de er, er ledsaget af personlige fotos og historier, hvor Errazuriz placerer os lige midt i smørhullet mellem to kærester, hvis forhold afslører modsigelser og absurditeter, udfordrer hverdagen forskrifter og adresserer forholdets tabuer… og lad mig sige det sådan her: It ain’t nice.

Min umiddelbare favorit fra samlingen er et par hvide wedges, der gør, at det ser ud som om bæreren af skoene er kommet til at træde på en fyldt mælkekarton, hvilket resulterer i noget af et mælke-splash omkring fødderne. Skoen hedder, selvfølgelig, ‘Cry Baby’.

Smut over til Errazuriz hjemmeside for at læse mere om det ret så gribende og fascinerende projekt, der ganske kreativt illustrerer de komplekser og modsætninger, der er allestedsnærværende i romantiske relationer.

Og så væk fra forhold og sko… og hen til skønne og søde Pernille, som har den fremragende blog Børnetøjsindkøberen.

Som led i den lige så skønne pakkekalender, som jeg, jeg, Fie fra mit udtryk, Louise fra Guld.log, Jeanett fra Miss Jeanett, Kaja fra Shopping4kids og Pernille fra Børnetøjsindkøberen har stykket sammen til dig, byder Pernille i dag på den sejeste konkurrence.

Du kan nemlig vinde et gavekort på 2.500 kroner til købe af tøj fra Molo hos Smartkids.dk. Go, go, go!

Comments
No Responses to “12 Shoes for 12 Lovers.”
Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *