1-2-3 | I so love the…

Jeg forstår simpelthen ikke, hvor tiden bliver af. En dag var min søde, lille, store, dejlige August en lillebitte baby, en anden dag var han tre år og fræk som en slagterhund, en tredje dag lærte han at cykle uden støttehjul, så blev han bidt af en gal Manga-bog, startede i skole… og nu er han snart 12 år. 12 år! Jamen gud, det betyder jo, at han snart er teenager, og at jeg nærmest ALDRIG ser ham. Det er så ufatteligt smukt og fint at se ham vokse sig så stor og stærk og sjov… og det er så ufatteligt hjerteskærende, at tiden går så stærkt.

At få et barn, at opdrage det, er lidt som at starte med et hvidt lærred og derefter begynde at male på det – for så at erfare at farveklatterne, helt af sig selv, skifter form og farve. Først er det forvirrende, men min gud, hvor er det altså også bare fint at se at maleriet, som man selv troede var helt perfekt, pludselig er intet mindre end yppigt.

Kære August, min søde skat. Hver eneste øjeblik, hver dag og hvert år, du har været en del af vores liv, har jeg haft lyst til at råbe: “Freeze! Bliv ikke større. Du er HELT perfekt nu!”. For det er du altså; perfekt, sjov, finurlig, har de fineste fregner og det mest smittende smil, er så klog og så god og så sød – og ja, du er også hamrende irriterende til tider, men som jeg prøver at forklare dig: Det er normalt. Det vil være sært, hvis vi mennesker ikke engang i mellem træder ved siden af eller har dårlige dage. Det er helt okay.

Vi er så mange, der elsker dig, tror på dig, hepper på dig. Bliv ved med at være den, du er. Du er fantastisk (og læs det her blogindlæg de dage, hvor min lunte er kort, og jeg er en ko, eller de dage, hvor du synes, at alt er gået galt og dit selvværd trænger til et boost).

Kys fra mor.

Ps. Apropos at være fire år og smide støttehjulene: Se med her, hvor August gør netop dét.

Comments
7 Responses to “1-2-3 | I so love the…”
 1. Søde Maria,
  Sikke et smukt, smukt indlæg, der er så propfyldt med kærlighed til din søn.
  Jeg bilder også mig selv ind, at det varer LANG tid, før min søn bliver så stor – men altså; 4 år allerede. Han har vist glemt at tage de piller, jeg ordinererde, som skulle sørge for, at han aldrig blev større.

  • Maria says:

   Tak, søde Lisbeth <3

   Piller eller ej: Jeg kan love dig for, at han pludselig, inden du ser dig om, er 11 år og soon turning 12. Det er så vildt. Jeg har det, som var det i går, at han var 4 år og, som på videoen, netop havde lært at cykle uden støttehjul. Tid er en mærkelig størrelse, men ét er sikkert: De der unger; de skal kysses <3

 2. Louise says:

  Jeg vil gerne lige smide smuk ind i bunken af søde ord, der beskriver din søn. Jeg tænker det hver gang, du viser ham frem og nu fik jeg så også skrevet det. Håret, smilet, øjnene, fregnerne=smuk!

  • Maria says:

   Kære Louise,
   Åh, hvor er du sød… og August sidder her ved siden af mig og smiler bredt ;-)

   Mange kram!

 3. Maria M says:

  Åh, hvor fint! Han ser også HELT vidunderlig ud. Det tænker jeg (som Louise) hver gang du viser et billede af ham.

  Maria, jeg går med tanker om at lave en hjemmeside/blog ifm. mit firma (coaching). Jeg kan rigtigt godt lide den enkle template du bruger og vil høre, om du kan huske hvad den hedder (går udfra at det er en fra WordPress)?

  • Maria says:

   Kære Maria,
   Tak for roserne… August soler sig i dem ;-)

   Vedr. template, så har jeg brugt Structure Theme fra Organic Themes, MEN i og med at vi jo arbejder med at kreere websites og webshops, har jeg lavet en hel del om i templaten, så den ligner altså ikke ret meget originalen mere… men originalen er som sådan ret fin og i hvert fald enkel:

   http://www.organicthemes.com/theme/structure-theme/

   Sig til, hvis du får brug for hjælp eller sparring ift. template. Jeg hjælper gerne :-) Og hvor spændende med firma og coaching!

   Kram,
   Maria

   • Maria M says:

    Det vidste jeg faktisk slet ikke, at I gjorde. Rart at vide. Nu prøver jeg lige selv i første omgang (har betalt for et website én gang) og render jeg panden i mod en mur, ved jeg at I findes <3

    Har I en hjemmeside i øvrigt?

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *